Skader, feil eller mangler på varen(e)

Er pakken skadet når den kommer frem kan det skyldes transporten. Ta derfor bilder av pakken og du må ikke åpne pakken med mindre dette er godkjent av frakt leverandør. Dersom du ser at emballasjen er skadet ved henting på post i butikk eller ved utlevering av møbler skal du krysse av i feltet "antall kolli skadet" på utleveringskjemaet med signatur nedenfor.  Skadet emballasje/skadet vare eller feil utsending må meldes til Classic Living AS (kontaktinformasjon) innen 48 timer med bilder etter mottatt vare for å beholde reklamasjonsretten uansett om varen er hentet eller levert. Dersom dette ikke gjøres faller retten til reklamasjon som følge av transportskade bort. Ta vare på emballasje. Dersom du har hentet varen på vårt lager og ønsker å bytte eller returnere varen pga skade eller annen feil, må du selv besørge for emballering og levering av varen. Retur av varer gjøres til vårt lager etter avtale.

Dersom du ikke skal ta i bruk varen før senere må produktet uansett åpnes og avvik meldes til oss innenfor oppgitt frist.
Obs. Dersom du har valgt faktura/delbetaling via Collector må minimumsbeløp på faktura betales innenfor 30 dager etter gjennomført ordre, uavhengig om du har en reklamasjons sak.

Dersom du har mottatt feil vare eller produktet er skadet, ikke kast original emballasje. La varen(e) stå ubrukt i original forpakning for å ikke miste retten til bytte av vare. Vi gjør oppmerksom på at returopphenting vil gjøres på samme adresse som varen(e) er utlevert og samme leveringsmetode som ble bestilt.

Merk at til sofaene vi selger med ekstra trekk, vil ikke en reklamasjon på glideløs eller annet trekk bli behandlet.
Contact Us

Not finding what you're looking for? Contact Us Directly