Retningslinjer for angrerett

Angre og endre kjøp

Hos Classic Living as har du rett til å angre kjøpet ditt inntil 14 dager fra utsendelse.
Varen skal sendes i samme stand som ny, og i original emballasje, innen fristens utløp til Classic Living as. Varen skal ikke ha vært i bruk, ødelagt eller forringet på annen måte og skal kunne selges som ny.

Vær oppmerksom på at bare varer i original emballasje kan returneres.
Varen(e) skal være i samme stand som du mottok den. Avvik fra disse vilkår vil ikke bli kreditert.

Ettersom varer som kun er i original emballasje kan returneres/byttes, er det viktig at du tar vare på emballasjen til du er helt sikker på kjøpet.
Du velger fritt om du vil bytte til en annen vare eller ha pengene tilbake.  Angreretten gjelder ikke sterkt nedsatte varer i forbindelse med vårt flyttesalg.

Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Classic Living as vil ikke dekke frakt ved retur eller endring av ordre. Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake/kontrollert varene.

For å kunne bruke angreretten må du underrette oss ved å sende oss Angrerettskjema til post(a)classicliving.no

Dersom du har handlet varer hos oss via vårt Showroom, vil du ved angret kjøp få en tilgodelapp i form av et gavekort av oss som du kan handle for innen 1 år. Vi gjør oppmerksom på at det er ingen bytte eller returrett på utstillingsvarer/varer fra vår "billigkrok", eller varer kjøpt på messe. Disse selges som de er.


Varer hentet i vårt Showroom

Interiørvarer som er kjøpt og hentet i vårt Showroom, kan byttes i vårt Showroom. Det er viktig at du tar med ordrebekreftelsen/faktura/kvittering for produktene med ordrenummer ved bytte av produktene eller ved refusjon.

Hvis produktet er gitt til deg som en gave, ber vi deg på samme måte om å ta med ordrenummer eller kvittering hvis du har det.

Returbeløpet vil bli avregnet deg på samme måte som varen opprinnelig er blitt betalt. Det kan gå opptil 7 dager før beløpet er tilbake på din konto.

Ring eller skriv til oss om du har noen spørsmål rundt angrerett eller endring av ditt kjøp hos Classic Living as. Vi hjelper deg gjerne

Contact Us

Not finding what you're looking for? Contact Us Directly