Personvernerklæring

Vern om data og personopplysninger er svært viktig for Classic Living as. Vi ønsker å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. Vi har derfor utarbeidet en personvernerklæring for hvordan personopplysningene dine behandles og beskyttes.

Opplysninger om våre kunder blir hovedsakelig brukt for å optimalisere kundeopplevelsen ved handel i vår nettbutikk www.classicliving.no og fra vårt salgs utsted i Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere optimalt og kan ikke slås av. Slike informasjonskapsler er bare angitt som svar på handlinger gjort av deg, for eksempel språk, valuta, påloggings-økt, personvern preferanser. Du kan stille inn nettleseren din til å blokkere disse informasjonskapslene, men dette kan påvirke måten nettstedet vårt fungerer på.


Disse informasjonskapslene lar oss måle besøkende trafikk og se trafikkilder ved å samle informasjon i datasett. De hjelper oss også med å forstå hvilke produkter og handlinger som er mer populære enn andre.


Disse informasjonskapslene er vanligvis satt av våre markedsførings- og annonsering partnere. De kan brukes av dem til å lage en profil av din interesse og senere vise deg relevante annonser. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du ikke oppleve målrettede annonser for dine interesser.


Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjøpshistorikk, IP-adresse og samtykker.

Hvilke opplysninger samler vi om deg og hvorfor?

Vi behandler opplysninger fra dine kjøp i vår nettbutikk. Innhentede opplysninger lagres så lenge kundeforholdet eksisterer. Som kunde har du rett til å få personopplysningene dine korrigert eller slettet. Dette kan gjøres ved henvendelse på e-post til
 post@classicliving.no


Kunder i butikk

Dersom du handler i vår butikk i Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk eller fra vår stand på messe vil en av våre kundemedarbeidere hjelpe deg med å legge inn ordren i nettbutikken. Dersom du ikke ønsker det kan du legge inn ordren selv via vår nettbutikk www.classicliving.no

Du blir da registrert kunde i vårt nettbutikkdatasystem. I dialog med våre kunder lagrer vi opplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer og kjøpshistorikk. Opplysningene brukes til å oppfylle leveringsforpliktelsen vi har overfor deg som kunde. Ved bestilling og/eller levering av varer vil ditt tlf. nr. og din adresse også bli lagret i ordren. Lagring av kundeinformasjonen gjør at vi kan gi en bedre kundebehandling ved eventuelt bytte og reklamasjoner av varer, gjennom kundeservice og at vi generelt kan ha en bedre kommunikasjon med kundene i kjøpsprosessen.

Kunder i nettbutikk

I nettbutikken lagres navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kunders ordrehistorikk. Dette er nødvendig for å kunne levere varene som blir bestilt, samt at det er praktisk i kommunikasjon mellom kunde og kundeservice/lager om en aktuell ordre. Ordrehistorikk oppbevares for å sikre god oppfølging av våre kunder. Vår nettbutikkleverandør Shopify kontrollerer at informasjon tilknyttet driften av vår nettbutikk er lagret på en sikker og forsvarlig måte. Data blir ikke benyttet til andre formål enn til nettopp å sikre at våre kunder får en best mulig ordreoppfølging og kundeopplevelse.

Vi benytter oss også av flere tredjepartsløsninger for å gjennomføre betalingstransaksjoner; Stripe, Paypal og Collector bank. Våre leverandører har ikke lov til å benytte innhentet informasjon om våre kunder til noe annet enn å utføre betalingstjenester for oss. Nedenfor finner du link til leverandørene våre sine personvernserklæringer.







Classic Living Club Exclusive

Classic Living Club Exclusive er et fordels- og lojalitetsprogram for deg som er kunde av Classic living og som har registrert seg som medlem. Klubben har som formål å gi medlemmene nyheter og gode tilbud på epost, unike medlemstilbud kun til klubbmedlemmer, invitasjon til kundekvelder og dele tips og inspirasjon til innredning av hjemmet.

Medlemsvilkårene finner du
 her



Min sideSom innlogget på «Min side» har du innsyn i dine personopplysninger, din kjøpshistorikk (butikk, dato, sum beløp). Du kan melde deg av kommunikasjon fra våre tjenesteleverandører. Classic Living må imidlertid alltid kunne kommunisere med deg på e-post eller tlf for å kunne administrere medlemsforholdet. Dersom du ønsker å endre opplysninger som navn, adresse, telefon og e-post vennligst kontakt oss på e-post: post@classicliving.no

Informasjonskapsler og nettsidestatistikk

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du at vi kan sette disse i din nettleser. Coockies er en standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter for å kunne forbedre og optimalisere kundeopplevelsen på nettsiden. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden, samt for å kunne tilby ulike funksjoner som blant annet:

Å hjelpe deg til å få tilgang til informasjonen når du har logget inn. Å huske informasjon slik at du slipper å taste det inn under ditt besøk eller neste gang du besøker applikasjonen.

Formål:

  • Forbedre, teste og overvåke effektiviteten av våre tjenester.
  • Diagnostisere og utbedre feil. 
  • Utvikle og teste nye produkter og funksjoner.
  • Overvåke beregninger som totalt antall besøkende, trafikk og demografiske mønstre.

Vi er pliktig å informere deg om dette og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter, men da kommer ikke nettsiden til å fungere optimalt.

På våre nettsider benyttes følgene informasjonskapsler:

Kilde: Google Analytics

Formål: Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (“Google”). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Vi bruker denne informasjonen til å vurdere bruken av nettstedet og sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for å forbedre nettsiden og handleopplevelsen. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra, hvilke sider de besøker og hva de kjøper.

Kilde: Google tag manager

Formål: Benyttes for å spore brukeratferd ved å sende sporingsinformasjon fra Bohus.no til en tredjepart, som for eksempel Google Analytics og AdWrods.

Kilde: Google maps

Formål: Benyttes for å huske området du befinner deg i.

Kilde: Aftership- Track & Notify

*Formål:* Merket sporingsside og leveringsoppdateringer. Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

*Kilde: Bring Shipping*

*Formål:* Integrasjon for Bring i Norge. Merket sporingsside og leveringsoppdateringer.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

*Kilde: Data Export*

*Formål:* Egendefinert lagring av butikkdata. Automatisert eksport.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

Kilde: Shop Instagram & UGC

Formål: Instagram galleri

Dette gjør at Shopify kan fungere som en proxy når nettbutikken sender en forespørsel til denne appen. Apper bruker dette ofte for dynamisk innhold som må oppdateres jevnlig på nettbutikkens sider. Som for eksempel bildegallerier.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

*Kilde: Deep Mind*

*Formål:* Tilpassede rapporter, leverandørutbetalinger, kostnadssporing

Lese produkter, varianter, og samlinger. Lese kundeopplysninger og kundegrupper. Lese ordre, transaksjoner og oppfyllelser. Lese inventar. Lese steder og lese alle ordre.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

*Kilde: Order Printer*

*Formål:* Skriver ut fakturaer, etiketter og pakksedler og mer. Denne appen har tilgang til kundenavn, e-postadresser, fysiske adresser, geolokasjoner, IP-adresser og nettleser bruker agenter.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

*Kilde: Outfy - Social media promotion*

*Formål:* Øk trafikk og salg med å administrere sosiale medier på en smart måte. Denne appen har tilgang til bloggkommentatorens e-postadresser, IP-adresser og nettleserbrukeragenter.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

*Kilde: Edit order by cleveric*

*Formål:* Avvenserte alternativer for redigering av ordre, automatisering og mer. Denne appen har tilgang til IP-adresser og nettleserbrukeragenter. Kundenavn, e-postadresser, fysiske adresser, geolokasjoner.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

*Kilde: Free GDPR og Cookie Managment*

*Formål:* GDPR og CCPA bar med samtykke, sporing og rapporter. Denne appen har tilgang til  bloggkommentatorens e-postadresser, IP-adresser og nettleserbrukeragenter. Kundenavn, e-postadresser, fysiske adresser, geolokasjoner.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

Kilde: Collector bank

Formål: For å kunne benytte Collector bank Checkout i vår nettbutikk er Collector avhengig av å benytte informasjonsskapsler for å kunne la kunder velge mellom betalingsalternativer, huske informasjonen kunden taster inn underveis i besøket og til neste gang.





*Kilde: Mondido*

*Formål:* Mondio hjelper bedriftene med å vokse gjennom rask støtte og alternativer for å skreddersy betalingsopplevelsen etter kundenes behov.

Denne applikasjonen har tilgang til: Kundenavn, e-postadresser, tlf. nr. fysiske adresser, geolokasjoner, IP-adresser, nettleserbrukeragenter. Denne appen kan få tilgang til og endre butikkens data: Endre utsjekkinger. Endre produkter, varianter og kolleksjoner. Endre ordrer, transaksjoner og oppfyllelser.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.



Kilde: Facebook

Formål: Samle informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring og kommunikasjon på Facebook.

Kilde: Yotpo Reviews

Formål: Samle produktomtaler, bildevurderinger, nettstedomtaler og rangeringer.

Denne applikasjonen har tilgang til: Kundenavn, e-postadresser, tlf. nr. fysiske adresser, geolokasjoner, IP-adresser, nettleserbrukeragenter. Dennen appen kan få tilgang til og endre butikkens data: Endre utsjekkinger. Endre produkter, varianter og kolleksjoner. Endre ordrer, transaksjoner og oppfyllelser.

Dersom Classic Living sletter denne applikasjonen vil en forespørsel om å slette kundenes personlige informasjon fra denne appen bli sendt til utvikleren etter 48 timer med mindre appen er installert på nytt.

På nettsiden vår har vi plassert cookies fra blant annet Facebook og Google, og benytter disse til å tilpasse digitale annonser og tilbud. Dette kan medføre at du vil se spesifiserte tilbud rettet mot deg etter å ha besøkt vårt nettsted basert på din besøksstatistikk. Vi benytter også cookies til å spore brukeradferd, teknologi, kjøp og kjøpsmønster, samt annen relevant informasjon på Classic Living sine nettsider. Denne informasjonen benyttes for å kunne optimalisere innholdet på nettsiden, forbedre funksjonalitet samt tilpasse markedsføringen og kommunikasjon. Dette er anonymisert data som sier noe om hvordan Classicliving.no blir brukt av alle besøkende.

Deles informasjonen med andre?

Kundeopplysninger blir brukt av tredjeparter til Classic Living as kun for å optimalisere kundeopplevelsen ved handel i våre butikker og på nett. Informasjonen vil ikke bli delt med andre parter.

Endringer

Classic Living kan endre personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på www.classicliving.no

De gjeldende vilkårene vil til enhver tid være tilgjengelig på www.classiclivning.no

Sletting av personopplysninger

Som kunde kan man be om å få se lagrede opplysninger om seg, redigere dem eller velge å få informasjon fjernet. Dette kan gjøres ved henvendelse på e-post til
 post@classicliving.no



Classic Living har dedikerte kundermedarbeidere som er her for å hjelpe deg med alle dine personvernrelaterte henvendelser. Classic Living as er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet. Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger eller at du har spørsmål kan du sende en e-post til post@classicliving.no

Contact Us

Not finding what you're looking for? Contact Us Directly