Levering og hentealternativer

Leveringstidene hos Classic Living as vil variere etter lagerført sortiment og bestillingsvarer. Leveringstidene vil variere fra de ulike produsentene. Ta kontakt med oss for leveringstid.

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

I hovedsak sendes varen(e) i hele Norge. Frakt kostnad beregnes etter våre fraktpartneres takster. Ved bestilling av varer hos oss (før betaling av ordren) vil du få opp pris på de frakt alternativene som kan tilbys til din adresse. Du kan du også på forhånd beregne frakt ved å legge varer i handlevognen og så taste inn postnummer i feltet for frakt beregning. Dersom du ikke får opp pris kan du kontakte oss slik at vi kan beregne frakt for deg manuelt. Vi tar forbehold om at vår frakt kalkulator ikke vil fange opp dersom du bor på en øy uten veiforbindelse, eller når vei er ufremkommelig for transportør. Vi gjør oppmerksom om at du som kunde har opplysningsplikt dersom dette skulle være tilfellet, og det vil tilkomme ekstra fraktkostnader etter gitte takster som må bæres av deg som kunde.Leveringsalternativer:

Hent - Post i butikk
Din bestilling kan hentes på nærmeste Postkontor/Post i Butikk. Du varsles om ankommet pakke via sms eller hentemelding i postkassen. Leveransen kan være på maksimum 35 kg pr. kolli, og med maksimum lengde på 240cm pr. kolli. Fraktpris varierer avhengig av vekt. Vi følger tabellen til våre tansportører for utregning av priser. Prisen vil bli beregnet i checkout.

Hjemlevering til dør (Curbside)
Levering skjer til første ytterdør på bakkeplan forutsatt at det ikke er hindringer for sjåføren i form av trapper, kanter og lignende, og leveringssted er tilgjengelig for lastebil. Transportør tar kontakt med deg for å avtale tid når din bestilling kan leveres. Varene utleveres ukedager. Det er ingen mål- og vektbegrensninger, bortsett fra at leveransen må kunne håndteres av 1 person. Dette fraktalternativet inkluderer ikke innbæring av varen(e).

Hjemlevering med innbæring (Indoor)
Varene leveres i emballasje til aktuelt rom.
Dette fraktalternativer inkluderer innbæring av varen(e). Varene bæres inn til anvist plass så lenge det er lagt til rette for at dette er fysisk mulig.
Transportør tar kontakt med deg for å avtale tid når din bestilling kan leveres. Varene utleveres ukedager.

Ved indoor/ innbæring er det du som kunde som er ansvarlig for det er fri ferdsel og at eskene kan bæres inn uten problemer. Vi oppfordrer deg derfor til å kontrollmåle døråpningen/ trappeløp ++ i ditt hjem som kan forårsake at det ikke er mulig for transportør og bære inn møbelet. Du som kunde er ansvarlig for å bære frakt kostnader tur/retur dersom møbelet er for stort til å bæres inn i ditt hjem. Eske mål er oppgitt under produktene. Skulle du ha noen ytterligere spørsmål er vi behjelpelige. Mottaker er ansvarlig for å beskytte gulv ved levering, da Brings personale er påkrevd å bruke vernesko til enhver tid ved håndtering av gods. Ref arbeidsmiljøloven.

Hjemlevering med montering vil vi ikke kunne tilby for øyeblikket, men vi jobber kontinuerlig med å utvide tjenesten.

Du vil bli informert om du ulike leveringsalternativene du har tilgjengelig i vår checkout på våre nettsider.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Classic Living AS og/eller fra transportørs side, i annonser o.l. og/eller i generelle presentasjoner i, nettbutikken kan classicliving.no ensidig slette eller avvise ordre. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Classic Living as har ansvar for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.
Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt, får ikke tilbakevirkende kraft. Dersom du ønsker å legge til en eller flere varer på din sending vil det utløse noe ekstra fraktkostnad da Classic Living as blir fakturert ut ifra antall kg og kubikk i hver forsendelse.

Her kan du sjekke status på din sending

Uteveringsalternativer:

Dersom du ønsker å hente varene selv, kan dette gjøres på vårt lager i Andersrudvegen 1, 1914 Ytre Enebakk.
Det må i forkant avtales tid for henting da lageret ikke er åpent til enhver tid.

Contact Us

Not finding what you're looking for? Contact Us Directly