Gavekort

Gavekortet kan ikke overføres. Innehaver av Gavekortet er eneansvarlig for bruk og forvaring. Ved tap eller tyveri kan ikke Gavekortet under noen omstendigheter refunderes eller byttes. I slike tilfeller vil ikke fremvisning av kjøps- eller betalingskvittering for Gavekortet gi rett til bytte eller refusjon av Gavekortet.

Gavekortet kan ikke under noen omstendigheter byttes mot kontanter eller byttes mot nye gavekort. Verdien på Gavekortet er gyldig fra det øyeblikket hvor det aktiveres. Gavekort kan kun brukes på varer, ikke frakt.

Varighet og gyldighet for Gavekortet er 1 år fra utstedelsesdato. Ved utløp av angitt periode vil Gavekortet bli ugyldig og kan dermed ikke brukes. Videre kan ikke, ved utløp av angitt periode, den gjeldende saldoen på Gavekortet under noen omstendigheter byttes eller kreves på noen måte av innehaveren av Gavekortet. Gavekort kan ikke fylles opp på nytt. Ikke under noen omstendigheter kan den gjeldende saldoen på Gavekortet refunderes til innehaveren, enten i kontanter eller ved annen betalingsmetode.

Varer som er kjøpt med et Gavekort kan kun byttes mot andre varer. Disse betingelsene er gjeldende både for gavekort kjøpt via vår nettside og gavekort utstedt i forbindelse med reklamasjon.

Contact Us

Not finding what you're looking for? Contact Us Directly