Nyhetsbrev og kommunikasjon

Vi tilbyr nyhetsbrev på epost. Innholdet i disse vil ofte være tilpasset deg, med relevant informasjon og tilbud.  Det er frivillig å motta disse nyhetsbrevene, og du må eksplisitt gi ditt samtykke i forbindelse med registrering eller på «min side». Alle dine samtykker kan administreres på «min side», du kan også avslutte nyhetsbrevene ved å klikke på linken nederst i nyhetsbrevet.

Dersom din handel blir avbrutt, sender vi deg e-post med en påminnelse om de produktene du la i din handlevogn. Dette gjør vi som en ekstra kundeservice for å gjøre kjøpsopplevelsen hos oss så smidig og enkel som mulig.

Pris og tilgjengelighet på produktene i e-posten er basert på det tidspunktet du la dem i handlevognen. Vi tar forbehold om at prisene kan endres under ulike kampanjer med utløpsdato. Produktene kan også bli utsolgt.

Påmelding til nyhetsbrev fra Classic Living as er gratis, ikke bindende, og det er mulig å si opp abonnementet når som helst.

Ved å akseptere våre eksplisitte vilkår for nyhetsbrev samtykker du til at Classic Living AS kan sende deg reklame og markedsføring via e-post, tekstmeldinger, MMS og post om:

– Møbler, interiørgjenstander og andre varer/merker som selges og/eller markedsføres av Classic Living as.

– Informasjon om selskapet Classic Living as, tilbud, salg, konkurranse, eventer og andre markedsføringstiltak fra Classic Living as’ butikk(er) og butikk(er) eid av dem.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å kontakte Classic Living as eller ved å benytte avmeldingsmulighetene i tilsendt markedsføringsmateriale.

Videre kan du alltid be om ytterligere informasjon om hvilken informasjon Classic Living har om deg, og du kan alltid be om at slik informasjon er rettet, blokkert eller slettet. Du kan kontakte Classic Living as om dette på post@classicliving.no.

Informasjon om deg vil bli holdt konfidensiell. Foruten bruk som beskrevet over, vil Classic Living as ikke dele din informasjon med andre selskaper eller tredjeparter uten ditt samtykke med mindre det er rettslig påkrevd, eller nødvendig for å levere en tjeneste eller vare du har kjøpt eller bedt om.

Vi sender også ut bestillings- og sendingsdokumenter, spørreundersøkelser og oppfølgnings e-post relatert til gjennomførte kjøp hos oss.

Contact Us

Not finding what you're looking for? Contact Us Directly