Faktura/delbetaling med Walley

Faktura

I samarbeid med Walley, tilbyr vi faktura og delbetaling. Betale senere innebærer at du får varene hjem til deg før du betaler. Du kan deretter velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere, og angis på faktura eller delbetalingsanvisningen som sendes til deg. Leveringsmåten samt eventuelle avgifter vises i kassen før du bekrefter kjøpet. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector Bank AB (registrert innehaver av varemerket Walley) før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se my.walley.no.

En mindre kredittvurdering vil bli utført, og dette innebærer at dine kredittopplysninger blir innhentet. Ved forsinkelser eller manglende betaling blir det bli lagt til en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrenter. Fullstendige vilkår for Walley finner du her: Vilkår og SECCI.

På my.walley.no kan du se alle fakturaene dine fra Walley.

Delbetaling

I samarbeid med Walley tilbyr vi fast delbetaling. Dele opp innebærer at du får varene hjem til deg før du betaler. Du kan deretter velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere, og angis på faktura eller delbetalingsanvisningen som sendes til deg. Følg din avbetalingsplan ved å betale inn det faste beløpet som fremkommer på din faktura. Leveringsmåten samt eventuelle avgifter vises i kassen før du bekrefter kjøpet. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector Bank AB (registrert innehaver av varemerket Walley) før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se my.walley.no.

En mindre kredittvurdering vil bli utført, og dette innebærer at dine kredittopplysninger blir innhentet. Ved forsinkelser eller manglende betaling vil det bli lagt til en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrenter. Fullstendige vilkår for Walley finner du her: Vilkår og SECCI.

På my.walley.no kan du se alle fakturaene dine fra Walley.

image

Lenker

Alminnelige villkår for faktura og kontokredit: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_NO.pdf

Standard europeisk brukerkreditinformasjon: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_NO.pdf

Her finner du de vanligste spørsmålene: Spørsmål og Svar

Om Walley

Walley utvikler løsninger som gjør betalingen smartere, enklere og tryggere for både forhandlere og kunder. Vi synes at en smart betalingstjeneste skal la kundene betale på den måten som passer dem best, uansett om de handler som selskap eller som privatpersoner. Derfor tilbyr Walley forhandlere en løsning som rommer alle de beste betalingsmåtene. Uavhengig om man handler på nett eller i butikk, bør kunden alltid ha den samme muligheten til å betale slik de ønsker og når de ønsker. Med det samme, litt senere, eller litt om gangen. Med Walley kan du lett og trygt ta kontroll over dine egne betalinger – og salg.

Samtidig er Walley mer enn en leverandør av betalingsløsninger. De vet at betaling kan innebære både en hindring, men også en mulighet for vekst for et firma. Derfor arbeider de alltid tett med hver enkelt forhandler for å løse problemer, dele innsikt og hjelpe dem å lykkes. Walley skaper et økosystem av erfaringer for forhandlere, samarbeidspartnere og kunder, hvor målet er å styrke forholdene og skape best mulige kundereiser.

Walley tilbyr løsninger for store forhandlere og samarbeidspartnere i Norden, også med virksomhet i andre land og i et bredt spekter av bransjer. Walley er et varemerke innen Collector Bank, en nordisk bank som tilbyr finansielle løsninger for selskap og privatpersoner.

Generelt:

Med Walley kan du enkelt og trygt ta kontroll over kjøpene dine. Enten du handler på nett eller i butikk, bør du som kunde alltid ha den samme muligheten til å betale akkurat som du vil og når du vil: Med en gang, litt senere eller litt om gangen.

Med Walley kan du som kunde enkelt betale, dele opp betalingen eller forlenge betalingstiden på fakturaen din. Last ned appen eller logg inn på MyWalley direkte fra nettleseren din.

Sjekk alle kjøpene dine:
Fakturaer fra dine siste kjøp vises automatisk på appen, sammen med all informasjon du trenger.

Ta kontroll over betalingen:
Du velger selv om du vil betale hele fakturaen med det samme, eller litt om gangen.

Forleng betalingstiden:
Passer det dårlig akkurat nå? På de fleste av fakturaene våre kan du forlenge betalingsfristen og betale litt senere.

Spørsmål rundt faktura eller henvendelser til kundeservice:
https://www.walley.no/kundeservice/
Tlf: 22 41 14 55
Mail: hello@walley.no

Contact Us

Not finding what you're looking for? Contact Us Directly